Proiecte

Proiecte muzicale

Sunținem diverse proiecte muzicale a căror mesaje și vibrații reușesc să ajungă, direct, la inimile oamenilor și să trezească cele mai plăcute emoții. Suntem convinși de faptul că ritmul și tonul vieții noi îl dăm prin alegerile pe care le facem, zi de zi. Să ne lăsăm purtați de sunetele muzicii creștine, căci asta poate deveni leac pentru mințile și sufletele noastre.

Proiecte sociale

helping hands

Credem în puterea lui ”împreună” și avem convingerea că dacă suntem uniți și luptăm pentru aceași misiune putem schimba, radical, viețile unor oameni din diverse categorii sociale defavorizate. Să ne deschidem ochii și inimile pentru a fi alături de oamenii care au nevoie de noi. Trăim mai bine cu noi înșine atunci când știm că am putut fi utili în viața altora.

Proiecte TV

În ziua de azi, capacitatea noastră de a fi selectivi la informațiile din mass-media ne poate schimba, radical, viața. Credem cu tărie în valorile pe are le promovează televiziunea A7TV și în influențele pozitive și amprenta pe care această televiziune o poate pune asupra gândirii noastre.