Proiecte sociale

Campanie de colectare donații susținută de Asociația Maurer for You prin intermediul concertului caritabil ”Cheie către inima ta” cu Art Quartet, desfășurat în data de 16 aprilie 2022 la Sala Patria Brașov

Beneficiari donații colectate:
Fundația pentru Copii Abandonați (PECA)/Casa de copii din Ghimbav

Nevoi concrete: detalierea nevoilor care se vor acoperi prin donații: cei 25 de copii aflați cu măsura de plasament la Fundatia pentru Copii Abandonați (PECA) sunt lipsiți temporar sau permanent de ocrotirea familiilor lor. Nevoile copiilor constau în: alimente pentru o saptămână (și pentru masa de Paște, îmbrăcăminte și încălțăminte, rechizite, detergenți și produse de igienă personală, plata cursurilor de handbal, dans sportiv și instrumente muzicale.

Asociația Maurer for You vă mulțumește pentru șansa oferită copiilor din cadrul Fundației pentru Copii Abandonați, Casa de copii din localitatea Ghimbav.

Cu ajutorul donațiilor, am reușit să trimitem suma de 5400 de lei Fundației pentru achiziționarea de alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, rechizite, detergenți și produse de igienă personală, precum și pentru plata cursurilor de handbal, dans sportiv și instrumente muzicale.

Pentru mai multe detalii privind Fundația pentru Copii Abandonați puteți accesa: pentrucopiiabandonati.ro

Suma necesară:
1000 – 2000 Euro
Suma colectată prin donații:
5400 lei

Donațiile se pot face în continuare, prin contul asociației Maurer for you, specificând: “Pentru Fundația PECA”