Maurer for You

Transformăm vieți prin muzică, implicare socială și televiziune

Asociația Maurer for You nu se rezumă la un simplu ONG, ci este o familie unită de dorința de a face bine. Misiunea noastră este de a atinge inimile oamenilor, de a le oferi speranță și de a le readuce zâmbetul pe buze prin trei direcții principale: proiecte muzicale, sociale și de televiziune.

Proiecte muzicale

Sunținem diverse proiecte muzicale a căror mesaje și vibrații reușesc să ajungă, direct, la inimile oamenilor și să trezească cele mai plăcute emoții. Suntem convinși de faptul că ritmul și tonul vieții noi îl dăm prin alegerile pe care le facem, zi de zi. Să ne lăsăm purtați de sunetele muzicii creștine, căci asta poate deveni leac pentru mințile și sufletele noastre.

Proiecte sociale

Credem în puterea lui ”împreună” și avem convingerea că dacă suntem uniți și luptăm pentru aceași misiune putem schimba, radical, viețile unor oameni din diverse categorii sociale defavorizate. Să ne deschidem ochii și inimile pentru a fi alături de oamenii care au nevoie de noi. Trăim mai bine cu noi înșine atunci când știm că am putut fi utili în viața altora.

man hands

Proiecte TV

În ziua de azi, capacitatea noastră de a fi selectivi la informațiile din mass-media ne poate schimba, radical, viața. Credem cu tărie în valorile pe are le promovează televiziunea A7TV și în influențele pozitive și amprenta pe care această televiziune o poate pune asupra gândirii noastre.

Implică-te și tu!

Asociația Maurer for You are nevoie de sprijinul tău pentru a duce la bun sfârșit proiectele sale ambițioase. Implică-te și tu în misiunea noastră de a transforma vieți!

Donează: Orice contribuție, fie ea mică sau mare, poate aduce o schimbare semnificativă în viața cuiva aflat în nevoie.

Devino voluntar: Dedică-ți timpul și abilitățile tale pentru a te implica în proiectele asociației și a contribui direct la acțiunile lor caritabile.

Promovează-ne: Spune-le și altora despre activitatea noastră și încurajează-i să se implice.

Împreună, putem construi o lume mai bună, o lume în care compasiunea, respectul și dragostea aproapelui sunt valori fundamentale!