Proiecte TV

”Adoptă o mamă!”, o nouă campanie marca Mirela Retegan. Mamele au nevoie de noi!

Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului care se desfășoară de 7 ediții, prezentă în platoul emisiunii ”Alături de tine” cu Alina Ilioi Mureșan, va ajunge și anul acesta la sufletul și nevoile femeilor greu încercate.

Distanța de la ”prima palmă” la mutilare este mică. Ia ASTĂZI atitudine, caută ajutor și pleacă!

Ana (nume fictiv) a apelat la Fundația Touched România și a avut o șansă la viață. Dacă și tu vrei să pleci, să oferi micuților tăi o viață în care să nu le fie frică de propria umbră, caută pe internet organizațiile din orașul tău care te pot primi și ajuta să scapi din ghearele violenței.

Cristina: ”La 13 ani consumam marijuana. Când am văzut că trăiesc, am început să plâng!”

În platoul A7TV, în cadrul emisiunii ”Alături de tine”, prezentată de Alina Ilioi Mureșan, am întâlnit-o pe Cristina, fostă dependentă de marijuana, care, la vârsta de 15 ani a înțeles că viața este frumoasă și fără substanțele pe care le consuma constant.

Cum învingem violența?

Când îți faci calculele și observi cât de frumos și minunat a lucrat Tatăl ceresc în viața ta, singurul răspuns pe măsura dragostei Sale este să I te oferi cu totul. Dar nu te speria: poți alege exact ceea ce dorești pentru că una dintre trăsăturile fundamentale ale dragostei Sale este libertatea de alegere. El te va iubi până la capăt (Ioan 13:1) așa cum și pe Iuda l-a iubit, dar capătul (destinația propriei vieți) este stabilit de tine. Adică te iubește prea mult ca să nu-ți ofere libertatea de a alege indiferent de durerea Sa în cazul în care alegi să nu-I împărtășești dragostea.