Scopul Asociației Maurer For You

Scopul asociației Maurer for you este de a promova educația și valorile creștine prin orice mijloc de comunicare. La programele organizației poate participa orice persoană, indiferent de confesiunea si apartenența religioasă.

Obiectivul Asociației Maurer For You

Obiectivul este promovarea valorilor precum respectul, responsabilitatea, autocontrolul si cumpătarea, onestitatea și integritatea, bunătatea și compasiunea, mulțumirea și recunoștința, răbdarea și perseverența, pacea și umilința și loialitatea și angajamentul.

Echipa noastră

Asociația Maurer for You reprezintă o familie de oameni entuziaști care cred că lumea se poate schimba cu fiecare gest de umanitate.

Anca Dulă

Președinte asociație

Asociația Maurer for You este o dovadă vie a puterii compasiunii și a dorinței de a face bine.  Maurer for you înseamnă să atingi inimile oamenilor, să transmiți speranță și să readuci zâmbetul pe fețele lor.​

Ionică Herlea

Manager proiecte sociale

Pentru cei ce nu mă cunosc, sunt public speaker, pasionat de frumos și excelență, muzician, poet, eseist, publicist, student permanent, membru al echipei John Maxwell Team, soț, famillist convins, tată a trei copii.

Robert Bede

Manager proiecte muzicale

Pentru mine, Asociația Maurer for You reprezintă forma de transmitere, prin muzică, a celor mai frumoase gânduri și a celor mai calde sentimente. Suntele muzicii ajung direct la sufletele noastre și ne fac să zâmbim.

Viziunea Maurer For You

Să fim uniți. Să ne dezvoltăm latura umană. Să ne orientăm privirile spre întreaga lume. Chiar dacă ne privim la fel să nu uităm că suntem unici și avem nevoi diferite.
Împreună PENTRU TINE și pentru o lume mai bună.

Activitățile asociației

Asociația Maurer for You va desfășura următoarele activități:

• organizarea de întruniri, dezbateri, prelegeri, consfătuiri
• organizarea unor manifestări artistice
• organizarea taberelor de tineret și a excursiilor tematice
• organizarea de programe radio și programe de televiziune
• acțiuni pe orice alte canale de comunicare social media
• întrajutorarea persoanelor aflate în dificultate
• susținerea financiară a persoanelor cu probleme de sănătate pentru accesul la tratamente medicale și terapii complementare
• activități educaționale, recreative și sportive

Unitate.

Să fim uniți, unul pentru toți și toți pentru unul.

Umanitate.

Să ne dezvoltăm, continuu, latura umană.

Universalitate.

Să ne orientăm privirile spre întreaga lume.

Unicitate.

Suntem unici ca ființe umane, dar avem nevoi diferite.

Împreună, putem construi o lume mai bună!

Asociația Maurer for You este o dovadă vie a puterii compasiunii și a dorinței de a face bine. Implicându-te în acțiunile lor, poți contribui la crearea unei societăți mai juste și mai umane, unde nimeni nu este lăsat în urmă.